Zenit

Zenit'Salut Tallers

Precisament perquè la Salut és molt més que l'absència de malaltia, Zenit'Salut compta amb la col.laboració de professionals formats en medicina esportiva, Mindfullness i Qi Gong.


CONFERÈNCIES DE MEDICINA ESPORTIVA


Si bé molts fem esport i fins i tot de molt alta intensitat, això no garanteix que el fem bé, i en bones condicions físiques. és per aquesta raó que amb el nostre Doctor en medicina esportiva el Dr Pedro Rodríguez organitzarem en breu conferències sobre medicina i esport.

Aviat us anunciarem la primera d'elles.


TALLERS DE MINDFULLNESS


Gràcies a la col.laboració en el nostre centre de la Margot Vivet, experta en PNL (programació neuro linguística), Coaching, Mindfullness i moviment conscient, Zenit'Salut us obre les portes per tal que pugueu assolir un òptim estat de benestar aprenent a reconèixer i gestionar totes aquelles emocions derivades del dia a dia així com aquelles que ens sorgeixen després d'haver patit una patologia més o menys severa que altera la nostra vida i la dels qui ens envolten.

Aquesta formació serà distribuïda en 8 tallers de 3h de duració cadascun que tindran lloc els Dissabtes pel matí.

Estan especialment indicats:

  1. Persones que es troben sotmeses a un gran estrès laboral ( metges, advocats, infermeres, publicistes, funcionaris, ... etc)
  2. Persones que han patit un ICTUS ( infart cerebral) i no saben com gestionar els canvis que la patologia ha causat en el seu entorn ( alentiment de processos simples, necessitat de ser ajudats per a tasques monòtones, angoixa per manca d'independència..etc)
  3. Persones que han perdut el sentit de les seves vides per canvis de situació familiar
  4. A tota persona que sense patir cap mena de dificultat volen conèixers millor i aprendre a gaudir plenament de la seva vida.

 

TALLERS DE QI GONG


Amb la Véronique Piguet. tots aquells que ho desitgeu podreu descobrir la grandesa del Qi Gong. Una disciplina de moviment i respiració xinesa mil.lenària que equilibra el nostre cos i la nostra ment. Segons el Dr Yves Requena, és "la gimnàstica de la gent feliç".


El Qi Gong significa treball de l'energia. Es basa en moviments lents del cos coordinats amb la respiració i la concentració. És la disciplina que avui dia més atrau a gran diversitat de públic pels seus efectes preventius i curatius de la salut. Busca equilibrar el cos, la respiració i la ment. aconseguint reforçar el sistema immunitari, activar la circulació de l'energia que ens nodreix i defensa i afavorir una òptima circulació de la sang per tal d'equilibrar òrgans i vísceres.


Es realitzaran 4 tallers a l'any de 4h de durada. Cada taller coincidirà amb el canvi estacional de primavera, estiu, tardor i hivern per tal de poder preparar-nos per tots el canvis físics i emocionals que tenen lloc en funció de l'estació com ens ensenya la medicina tradicional xinesa.CONFERÈNCIA DE MEDICINA TRADICIONAL XINESA


En breu us en donarem informació


Qi Gong relitzat per un gran mestre:
Qi Gong realitzat per Véronique Piguet:Véronique Piguet :Margot Vivet:Margot Vivet: