Zenit'Sensacions

Zenit’Sensacions neix fruit de crear una unitat específica de tractament de l’insomni, l’estrès, el dolor i les seves conseqüències des d’un vessant holística no patològica.

Hi hagi o no una causa patològica que’l provoqui, l’insomni, i amb ell totes les seves variants, és agent precipitador i condicionant directe de la salut. És quan dormim que l’organisme es regenera. No simplement del cansament diürn, sinó del desgast cel·lular que impliquen tots els processos bioquímics que tenen lloc dins el nostre organisme al llarg del dia per tal de mantenir les diferents funcions orgàniques: respirar, menjar, caminar, escoltar, parlar, pensar, sentir, percebre…etc

Si no aconseguim que les persones dormin i descansin, tot quan fem queda en un fons de sac a l’espera que el cos pugui assimilar-ho. Així doncs, Dormir i descansar bé és l’objectiu per excel·lència .

A Zenit’Sensacions el nostre equip posa tot el seu saber i sensibilitat per tal d’eliminar l’estrés, millorar l’insomni i el dolor alhora que dedicar-nos un espai personal únic i necessari des d’on poder regenerar el cos.

Zenit’Sensacions és una exquisida carta de tractaments de Zenit’Salut. Les mans del nostre equip combinen la delicadesa de la infermeria, la tècnica de la Fisioteràpia i la sensibilitat del Quiromassatge en un equilibri sublim.

La nostra carta la formen 6 tractaments meticulosament escollits i treballats per tractar l’estrés, insomni, el dolor i la recuperació neuromusculoesquelètica de l’esportista:

  • Zenit’S Esportiu
  • Zenit’s Sensacions (neurosedant, relaxant)
  • Zenit’S Silenci (neurosedant aquàtic)
  • Zenit’S Somni (neurosedant)


 

Zenit’S Esportiu

El objetivo de este tratamiento es reducir el Hipertono muscular alcanzado en el deporte, aumentar la flexibilidad muscular y la amplitud de movilidad articular para garantizar el estado óptimo del sistema musculoesquelético y minimizar el riesgo de lesiones.

El tratamiento tiene por objetivo hacer un buen trabajo de amasamiento muscular para relajar el músculo y eliminar toxinas acumuladas finalizando el tratamiento con estiramientos miofasciales y movilizaciones articulares.

Hay que estar sano para hacer deporte y no, hacer deporte para estar sano. He aquí la diferencia entre salud y lesión.

 Zenit’S Sensacions – Tractament Neurosedant, relaxant

L’objectiu d’aquest tractament és despertar el sistema de receptors sensorials exteroceptius i propioceptius (tacte, temperatura, pressió, oïda, olfacte, moviments , posició ..) per tal de desencadenar una resposta sensitiva del sistema nerviós i amb ella una relaxació profunda regeneradora.

El massatge combina diferents pressions i tècniques de massoteràpia en perfecta harmonia, ordre i execució per tal d’assolir una regeneració del sistema muscular i sensitiu.

Un viatge intern únic que ens permet buidar l’organisme d’estrès.


Zenit’S Silenci – Tractament Neurosedant Aquàtic

L’objectiu d’aquest tractament és reequilibrar el sistema nerviós, el visceral, el miofascial , el musculpesquelètic i l’emocional i amb ells millorar les funcions fisiològiques de l’organisme afectades per desencadenants com el dolor i l’estrès entre altres.

És un tractament aquàtic que combina diferents tècniques de fisioteràpia com la Crani-sacral, control respiratori, Halliwik i el Watsu amb l’objectiu de despertar l’indret del nostre cos des d’on les funcions biològiques reparen l’organisme.

Només assolint l’equilibri entre les funcions internes (sistema nerviós central i perifèric, sistema hormonal, muscular, miofascial..) i les externes (emocions, estrès,…..) podem emprendre un camí de Salut.

Des del silenci, podem escoltar i entendre. Des de la compressió, modificar l’entorn i millorar.


Zenit’S Somni– Tractament Neurosedant

És el tractament de salut més exclusiu de Zenit’Sensasions.

90 minuts d’exclusivitat dins les intalacions aquàtiques del nostre centre.

Iniciem el tractament amb una infusió d’herbes depuratives especialment seleccionades pel servei d’infermeria de Zenit’Salut. Seguidament es realitza un tractament neurosedant aquàtic (a 33ºC de temperatura d’aigua) de 15 minuts que prepara el cos i l’anima per al massatge que realitzarem vora piscina, damunt un futon.

Tot l’entorn de piscina es transforma en una atmosfera curosament il·luminada per tal de silenciar el sistema nerviós parasimpàtic. La música, acompanya cada moviment de la teràpia aquàtica i del massatge en una sincronia perfecta. El cos és treballat amb olis vegetals purs a temperatura suau per tal d’adormir cada cèl·lula del cos i assolir una regeneració absoluta de cos i ànima.

És un tractament especialment indicat per a persones molt estressades amb dolors crònics com fibromiàlgia, càncer o simplement per regalar-se un moment de salut únic i incomparable. .

Zenit’Salut posa la seva professionalitat i sensibilitat al servei del teu benestar.