Zenit'Sensacions

Zenit’Sensacions neix fruit de crear una unitat específica de tractament de l’insomni, l’estrès, el dolor i les seves conseqüències des d’un vessant holística no patològica.

Hi hagi o no una causa patològica que’l provoqui, l’insomni, i amb ell totes les seves variants, és agent precipitador i condicionant directe de la salut. És quan dormim que l’organisme es regenera. No simplement del cansament diürn, sinó del desgast cel·lular que impliquen tots els processos bioquímics que tenen lloc dins el nostre organisme al llarg del dia per tal de mantenir les diferents funcions orgàniques: respirar, menjar, caminar, escoltar, parlar, pensar, sentir, percebre…etc

Si no aconseguim que les persones dormin i descansin, tot quan fem queda en un fons de sac a l’espera que el cos pugui assimilar-ho. Així doncs, Dormir i descansar bé és l’objectiu per excel·lència .

A Zenit’Sensacions el nostre equip posa tot el seu saber i sensibilitat per tal d’eliminar l’estrés, millorar l’insomni i el dolor alhora que dedicar-nos un espai personal únic i necessari des d’on poder regenerar el cos.

Zenit’Sensacions és una exquisida carta de tractaments de Zenit’Salut. Les mans del nostre equip combinen la delicadesa de la infermeria, la tècnica de la Fisioteràpia i la sensibilitat del Quiromassatge en un equilibri sublim.

La nostra carta la formen 6 tractaments meticulosament escollits i treballats per tractar l’estrés, insomni, el dolor i la recuperació neuromusculoesquelètica de l’esportista:

  • Zenit’S Alt Rendiment (esportiu)
  • Zenit’S Regenerador (esportiu)
  • Zenit’S Arrels (relaxant)
  • Zenit’s Sensacions (neurosedant)
  • Zenit’S Silenci (neurosedant aquàtic)
  • Zenit’S Somni (neurosedant)


 

Zenit’S Alt Rendiment – Tractament Esportiu

L’objectiu d’aquest tractament és una recuperació física i mental absoluta de l’esportista d’èlit ja sigui amateur o professional. 90 minuts de recuperació i renovació fisiològica.

Iniciem el tractament amb 9 minuts de carrera subaquàtica contra resistència per vasodilatar el sistema cardiovascular i preparar el sistema musculoesquelètic per al tractament.

Seguidament fem 9 minuts de contrastos d’aigua 33ªC/13ªC . Continuem amb un massatge miofascial i muscular de 30 minuts , 9 minuts d’estiraments, 3 minuts de crioteràpia i finalment recuperem els sistema de membranes amb 30 minuts de magnetoteràpia amb el nostre equip Biotesla 3000.

Una sessió de recuperació única que maximitza el resultats fruit de la l’equilibri entre la displina de l’entrenament, l’alimentació i un estat emocional vencedor.


Zenit’S Regenerador – Tractament Esportiu

L’objectiu d’aquest tractament és reduir l’hipertò muscular assolit en l’esport, augmentar la flexibilitat muscular i l’amplitud de mobilitat articular per tal de garantir l’estat òptim del sistema musculoesquelètic i minimitzar el risc de lesions.

Iniciem el tractament amb un bany a 33ºC que ens prepara la musculatura vasodilatant els sistema vascular i aportant major nutrients al múscul alhora que elimina toxines acumulades. Seguidament fem un bon treball d’amassament muscular per relaxar el múscul i eliminar toxines acumulades finalitzant el tractament amb estiraments miofascials i mobilitzacions articulars.

Cal estar sà per fer esport i no, fer esport per estar sà. Heus aquí la diferència entre salut i lesió.

 

Zenit’S Arrels – Tractament Neurosedant

L’objectiu d’aquest tractament és disminuir l’activitat del sistema nerviós simpàtic per tal que l’organisme pugui eliminar l’excés de cortisol derivat de l’estrès en què vivim submergits diàriament.

Realitzem el tractament en una llitera calefactada. Amb el massatge busquem un augment d’aport sanguini als teixits i una eliminació de toxines. Aquest fet provoca un descens de temperatura corporal que de no suplir amb una llitera calefactada inhibiria l’assoliment del nostre objectiu, i fins i tot podria provocar l’efecte contrari.

Per viure més pausadament, cal aturar-se i permetre als pensaments observar, prioritzar i decidir. Cal arrelar-se i respirar.
Zenit’S Sensacions – Tractament Neurosedant

L’objectiu d’aquest tractament és desencadenar diverses i oposades sensacions per tal que el sistema de receptors sensorials exteroceptius i propioceptius (tacte, temperatura, pressió, oïda, olfacte, moviments , posició ..) reaccioni desencadenant una resposta catàrtica sensitiva del sistema nerviós i amb ella una relaxació profunda regeneradora.

El massatge combina diferents Pressions: fortes i suaus; Textures: suaus i aspres, Temperatures: calent i fred; Ritmes: lent i ràpid…etc. tot en perfecta harmonia, ordre i tècnica per tal d’assolir una regeneració del sistema nerviós sensitiu.

Un viatge intern únic que ens permet buidar l’organisme d’estrès.


Zenit’S Silenci – Tractament Neurosedant Aquàtic

L’objectiu d’aquest tractament és reequilibrar el sistema nerviós, el visceral, el miofascial , el musculpesquelètic i l’emocional i amb ells millorar les funcions fisiològiques de l’organisme afectades per desencadenants com el dolor i l’estrès entre altres.

És un tractament aquàtic que combina diferents tècniques de fisioteràpia com la Crani-sacral, control respiratori, Halliwik i el Watsu amb l’objectiu de despertar l’indret del nostre cos des d’on les funcions biològiques reparen l’organisme.

Només assolint l’equilibri entre les funcions internes (sistema nerviós central i perifèric, sistema hormonal, muscular, miofascial..) i les externes (emocions, estrès,…..) podem emprendre un camí de Salut.

Des del silenci, podem escoltar i entendre. Des de la compressió, modificar l’entorn i millorar.


Zenit’S Somni– Tractament Neurosedant

És el tractament de salut més exclusiu de Zenit’Sensasions.

90 minuts d’exclusivitat dins les intalacions aquàtiques del nostre centre.

Iniciem el tractament amb una infusió d’herbes depuratives especialment seleccionades pel servei d’infermeria de Zenit’Salut. Seguidament es realitza un tractament neurosedant aquàtic (a 33ºC de temperatura d’aigua) de 15 minuts que prepara el cos i l’anima per al massatge que realitzarem vora piscina, damunt un futon.

Tot l’entorn de piscina es transforma en una atmosfera curosament il·luminada per tal de silenciar el sistema nerviós parasimpàtic. La música, acompanya cada moviment de la teràpia aquàtica i del massatge en una sincronia perfecta. El cos és treballat amb olis vegetals purs a temperatura suau per tal d’adormir cada cèl·lula del cos i assolir una regeneració absoluta de cos i ànima.

És un tractament especialment indicat per a persones molt estressades amb dolors crònics com fibromiàlgia, càncer o simplement per regalar-se un moment de salut únic i incomparable. .

Zenit’Salut posa la seva professionalitat i sensibilitat al servei del teu benestar.Envia un missatge

Zenit Salut

Av. Salatar 18-20 - Roses (Girona)
[email protected]
638 310 468

         

Dilluns a Divendres de 10-14h i de 16-20h. Dissabtes de 10-14h


Vols rebre notícies, novetats...
sobre Zenit Salut?

Català   Español   |   Web ecològica     |   Avís legal i política de privacitat   Política de cookies     |   © Zenit Salut