Zenit

Zenit'Salut Fisioteràpia

El nostre equip està a la vostra disposició per tal de resoldre qualsevulla alteració de l'aparell múscul esquelètic i les seves conseqüències així com qualsevol alteració emocional derivada ja sigui d'una patologia, ja sigui d'una situació personal.per tal de millorar el vostre benestar. No obstant això la nostra màxima responsabilitat és posar els nostres coneixements al vostra servei per tal d'evitar les patologies amb el servei d'entrenament funcional. Gràcies al treball minuciós del cos en força, resistència i flexibilitat podem garantir que sigui quina sigui la nostra edat, el nostre cos es mantingui sà i lliure de dolor.

Per aquesta raó comptem amb tres unitats ben diferenciades:


UNITAT DE FISIOTERÀPIA I MEDICINA ESPORTIVA A CABINA


Disposem de quatre cabines de tractament per tal d'atendre individualment qualsevol patologia traumatològica, reumatològica, oncològica, neurològica, dolorosa, pediàtrica, pre-part i post-part des de la fisioteràpia i la medicina Tradicional Xinesa i acupuntura


Disposem d'un equip mèdic de Magnetoteràpia Biotesla 3000 de baixa freqüència ( 100 Gaus) i baixa intensitat (1-30000 Hz) especialment indicada en casos d'osteoporosis, osteonecrosis, artrosis, patologia vascular, patologia respiratòria, trencaments musculars, fractures, edemes, condromalàsies, trastorns d'estrès i dolor...etc. El camp magnètic estimula el metabolisme del calci i del col.lagen, estimula l'intercanvi de nutrients, l'activitat elèctrica cel.lular, té un efecte vasodilatador, antiinflamatori, analgèsic descontracturant, hipotensor i sedant




UNITAT DE FISIOTERÀPIA AQUÀTICA


El nostre centre està dotat d'una unitat aquàtica especialitzada en fisioteràpia. Compta amb una piscina de 7x3 metres d'aigua a 33ºC, una de 1x3metres d'aigua freda a 13ºC, grua d'accés per a persones amb discapacitat i servei de dutxa. La piscina calenta compta amb una cinta de córrer subquàtica a nivell del terra, un fastlane de nedada contracorrent i un banc d'hidromassatge. L'ambient és molt càlid i podem controlar el llum de l'entorn tant a nivell de la piscina com el seu exterior per adequar-lo a cada persona i teràpia, així com la música.


Entre els avantges o diferències més importants del treball aquàtic respecte del treball terrestre destaquem: el no risc de caiguda, treball propioceptiu global permanent, augment de flux sanguini, augment de l'amplitud de moviment, disminució del tó muscular segons la profuncditat de treball, disminució del dolor i l’estrés i minimització del temps de recuperació.


La fisioteràpia aquàtica està indicada a qualsevulla persona, amb qualsevull patologia, fins i tot aquelles persones amb pànic a l'aigua, i de qualsevulla edat. Es la unitat on els nostres professionals més gaudeixen de la seva feina especialment quan treballem amb dones embarassades i amb els seus bebes.


UNITAT D'ENTRENAMENT FUNCIONAL


Parlar d'entrenament funcional és parlar d'exercici. Treballem amb el pes del nostre propi cos, sense aparells de fitness i sota la direcció de la nostra fisioterapeuta. Gràcies als nostres coneixements en TRX, Pilates, Reformer, propiocepció, pliometria, coordinació, treball amb bandes de resistència, fitballs, treball respiratòri..etc seguim un programa d, enfortiment del cos i flexibilització respectant en tot moment la correcte aliniació articular, la correcta execució muscular i totes aquelles modificacions necessàries en cas de presentar dolor o patologia.


Les nostres classes són o bé particulars o bé en grup en funció del diagnòstic de la fisioterapeuta. Estan orientades a : persones sanes que vulguin millorar el seu estat físic, persones amb dolor derivat dels mals hàbits posturals, persones amb patologia esquelètica o muscular, persones que requereixin de disminuir el seu pes corporal...etc


EL NOSTRE CENTRE A LA TEVA DISPOSICIÓ


Si ets un professional de la Salut o de l'esport i vols fer ús de les nostres instalacions, Zenit'Salut t'obre les seves portes per tal que puguis venir a treballar amb els teus clients ja sigui:

  1. Lloguer de cabines de tractament
  2. Lloguer de la sala d'entrenament
  3. Lloguer de l'espai aquàtic