CURS DE BIOENERGÈTICA AMB JERONI PICART

CURS DE BIOENERGÈTICA AMB JERONI PICART

El proper 16 de Novembre iniciem un nou curs de formació en Bioenergètica dirigida per l'expert en Medicina Tradicional Xinesa (MTX), Jeroni Picart, expert en MTX amb més de 30 anys d’experiència.

Què és la bioenergètica: és la ciència que ens ajuda a conèixer els diferents cicles de la natura, els nostres cicles vitals i en funció dels nostres gens, poder viure amb harmonia amb nosaltres mateixos i l'entorn.

Avui dia vivim tots a un ritme que sobrepassa les nostres capacitats d’adaptació. correm per anar a la feina, correm per anar a dinar, correm per anar de festa i vivim condicionats pel mòbil com si tot hagués de fer-se al moment. aquesta situació ens ha dut a viure en un constant estat d’estrès i amb ell emmalaltir. Sol si tornem al ritme de la natura en què cada procés té un espai i un temps, moltes de les patologies que patim, desapareixerien per si soles

A qui va dirigit: El curs és obert a tothom. Qualsevol persona interessada en conèixer millor aquells factors que ens fan emmalaltir i les eines de que disposem per revertir els processos. No cal coneixements previs de MTX, no obstant tots aquells que ja en tinguin de ben segur descobriran una nova manera d'enfocar els coneixements de la MTX.

Durada: Serà un curs format per 4 caps de setmana: el cap de setmana del 16-17 de Novembre de 2019, 25-26 de Gener de 2020, 21-22 de Març de 2020 i 30-31 de Maig de 2020.

Horari: Els Dissabtes de 8.30h a 13h i de 14.30h a 19h i els Diumenges de 8 a 13h.

Temari:

1.  La malaltia: virus, accident o conflicte?

2.  El dolor com a senyal d'alerta.

3.  El sentiment de separació. La dualitat

4.  Els 3 instints bàsics, font de les emocions.

5.  Cinc emocions negatives. les 8 imatges del I Ching. 8 arquetips.

6.  Etapes de la vida.

7.  Set zones corporals

8.  Un plànol per trobar el conflicte que origina la malaltia.

Lloc: Centre de fisioteràpia i wellness Zenit'Salut. Avinguda del Salatar 18-20. Santa margarida. Roses.

Tel de contacte: 638310468

Preu: 180€ per cap de setmana


Tornar a notícies