Fisioteràpia AQUÀTICA

El nostre centre està dotat d'una unitat aquàtica especialitzada en fisioteràpia.

Compta amb una piscina de 7x3 metres d'aigua calenta a 33ºC, una de 1x3metres d'aigua freda a 13ºC, grua d'accés per a persones amb discapacitat i servei de dutxa.

La piscina calenta compta amb una cinta de córrer subquàtica a nivell del terra, un fastlane de nedada contracorrent i un banc d'hidromassatge.

L'ambient és molt càlid i podem controlar el llum de l'entorn tant a nivell de la piscina com el seu exterior per adequar-lo a cada persona i teràpia, així com la música.

Entre els avantges o diferències més importants del treball aquàtic respecte del treball terrestre destaquem: El no risc de caiguda, treball propioceptiu global permanent, augment de flux sanguini i disminució del dolor i l’estrés fruit del propi medi. Aquests, entre molt altres factors, augmenten els resultats del treball de fisioteràpia en cadascun dels procesos tractats. Al camp de la neurología i la reumatología per exemple, són uns dels que més es beneficien que a l’aigua, no existeixi el risc de caiguda i amb ell, el de lesió.

Atenem a cada persona de forma personalitazada. Atenem a persones, no pacients ni patologies ni números d'història clínica. Procurem que cadascú es senti com a casa seva però acompanyats d'un professional expert en fisioteràpia universal i especialitzat en aquàtica per tal d'assolir els màxims beneficis terapèutics.

Defugim de protocols. Ningú és igual a un altre. 

Treballem amb persones amb alteracions/lesions:

  1. Neurològiques (ICTUS, PCI, PC, Lesions Medul.lars, ELA, EM...)
  2. Traumatològiques ( Lligaments creuats, Meniscopatia, PTG, PTC, Hèrnies Discals, Fuetades...), Esportives
  3. Reumatològiques (Artrosis, Artritis, Reuma...), Oncològiques
  4. Pediàtriques
  5. Fibromialgia, Dolor Crònic, Estrés, Insomni,
  6. Pre-part i Post-part,També treballem per millorar l'estat de salut quan no hi ha cap afectació. Per això tenim el servei de:

  1. Matronatació,
  2. Reequilibri musculoesquelètic i miofascial
  3. Massatge per a embarassades, massatge relaxant aquàtic etc.